Aina toisinaan minut kohtaa sellainen päivä ja heti, jolloin saan syliini tai hoidettavakseni läjän asioita, jotka kaikki sisältävät pahaa energiaa. Näin tapahtui viime keskiviikkona.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sain selviteltäväkseni mm. mieheni myyntiveroasioihin liittyviä vähennyksiä, sen vierellä selvitin perintöasiaan liittyviä seikkoja, samalla jouduin puhumaan ihmisten kanssa, jotka suhtautuivat asiaani väheksyen tyyliin 'minä iso valtaihminen täällä – sinä pieni ihminen siellä'. Kaiken kukkuraksi pieni tytär makasi kuumeisena sängyn pohjalla ja oma potilasvahinkoasia kummitteli pään päällä. Kaikki asiat tulvivat luokseni samaan aikaan keskiviikon alkuiltana ja silloin minä koin alkuräjähdyksen.

 

Joskus vain käy näin. Paha energia yllättää minut hyvin usein myös perjantai iltapäivisin, jolloin kotona löydän postin seasta esim. jonkin veroviranomaiselta saapuneen kirjeen, joka sisältää jotain sellaista tietoa mikä maksaa minulle heti tai seuraavien kuukausien aikana maltaita.

 

Usein olen ajatellut, että Uudenmaan verovirastossa harjoitetaan erityistä 'postia perjantai-illalle' tyylistä lähetysmetodia ja sen takan on joukko tosi *********** virkailijoita, jotka oikein toden teolla haluavat kaikella mahdollisella tavalla maksimoida verovelvollisen päälle kaatuvan pahan energian ja lähettävät kaikkein ikävimmät viestit ihmisille luettavaksi juuri perjantai-illalle? Siksi olenkin kehittänyt erityisen estolääkityksen perjantai-illan postin avaamiselle, erityisesti jos käsissäni on kirje Uudenmaan verovirastolta. Enää toista kertaa en vietä viikonloppua kiroten jatkuvasti sitä, että en voinut soittaa puhelimella kahteen päivään verovirastoon ja selvittää asiaa.

 

Paha energia tulisikin pilkkoa pieniin osiin ja annostella sitä itselle vain pieninä määrinä viikon ja kuukauden aikana. Silloin elämänilo ja toimintakyky säilyy paremmin itsellä ja perheenjäsenet eivät joudu suremaan ja murehtimaan kun äiti on aivan 'jysähtäneen' oloinen ja näköinen.

 

Tämä oli pahan energian viikko (ei energian säästöviikko) ja tänään on vielä perjantai.