Maaliskuu

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mitä ideoita minun pitäisi saada sisustusohjelmista, joissa esitellään koteja, jotka ovat sata kertaa omaani suurempia, ja missä omistajan ainoat meriitit ovat päivälliset ja tyylikäs juopottelu muiden julkkisten seurassa?

 

Huhtikuu

 

Postilaatikkomme ei irronnut juniorien ilotulitteilla uuden vuoden vaihteessa, siihen tarvittiin myöhemmin juniorin äidin Nissania. Koko roskakatos saatiin siten siirrettyä lähes sukulaisten tontille. Poliisille juniori kuvaili vaihtaneensa auton vaihteen ykköselle. Vitoselta suoraan vai?

 

Toukokuu

 

Naapuristoomme rakensi talon Nokian optiomiljonääri. Eilen huomasin sen koiran olevan irti. Ohi mennessä minuun iski kuitenkin raukkisfiilis, enkä pystynyt purettamaan sillä itseäni. Olisi saatu korvauksia. Kolmevuotias tytärkään ei suostunut antamaan haukulle kättään.

 

Kesäkuu

 

Sauvakävelin ohi naapurin pihan. Kukkapenkkien reunuskivetkin on varmaan kiillotettu juuriharjalla.

 

Heinäkuu

 

Olen miettinyt milloin miestäni alkaa hävettää hiekan kaivaminen pihalaatikolla tyttären seurassa. Nyt olen tajunnut, ettei se vaan yksinään viitsi.

 

Elokuu

 

Talosta ja pihamaasta on meikäläisellä kesästressiä. Onneksi juuri soitti puhelinmyyjä, sain pistettyä vahingon kiertämään.

 

Aurinkoa, lämpöä, pulikointia, hymyä, vihreää väriä, olen tässä.